Domain regisztráció

Bármilyen (akár egzotikus) domain név, aldomain-ek regisztrációját, átregisztrálást elintézünk Ön helyett, s amennyiben nem tudjuk mi regisztrálni az adott ország domain nevét, biztosan megtaláljuk a legolcsóbb megoldást.

.com, .net, .org esetén akár 1 órán belül működőképessé tudjuk tenni igényelt domain nevét!

Tárhely szolgáltatás

Sok jó weboldal kis helyen is elfér! Ha mégsem, növelje tárterület, a határ tényleg a csillagos ég! Több terrabyte kiadó hellyel rendelkezünk, melyet csak meg kell tölteni adattal! A biztonságra is figyelünk, ezért nem áll módunkban idegen kódot futtatni a szervereken, ellenben naponta többször is mentjük a tárhelyek és adatbázisok tartalmát, melyeket hetekkel, hónapokkal később is visszaállíthat, ha nagy a baj! FTP hozzáférést is biztosítunk, mely kialakításában szintén a biztonság megőrzése volt az elsődleges szempont a gyorsaság mellett.

Email szolgáltatás

Külön optimalizált email kezelő szervert üzemeltetünk a levelek kézbesítésére. A levélszemét (spam) nagy részét felismeri a szerver, ezért ezzel jellemzően partnereinknek nem kell bajlódni. A szokásos POP3/SMTP mellett IMAP elérést is tudunk biztosítani, valamint webmail is rendelkezésre áll minden email címhez. Egyedi szolgáltatásként ügyfeleinknek biztosítunk hozzáférést egy adminisztrációs felülethez, melyben saját adatait szerkesztheti, email címeket hozhat létre, törölhet, átirányíthat másik cím(ek)re. Szintén ezen a felületen menedzselheti domain neveit is. Természetesen ezeket mi is elvégezzük az ügyfél helyett, akár telefonon is, amennyiben megbizonyosodtunk a telefonáló fél valódisága kilétét illetően, ezzel szeretnénk elkerülni a telefonos visszaéléseket.

 

Kezdhetjük a munkát?

    Az Ön neve (kötelező)

    Email címe (kötelező)

    Tárgy

    Miben segíthetünk?

    [recaptcha]