Előbb vagy utóbb minden vállalkozás szembesül azzal a ténnyel, hogy weboldalra van szüksége, mégpedig olyanra, amely megnöveli eladásait, és értékesítési bevételeit. Sokan már tudják, hogy egy értékesítési szempontok szerint megtervezett, hatékony honlap akár meg is többszörözheti bevételeiket!

A jó weblap befektetés, ami bevételt hoz!

 

Weboldal készítés, online marketing szolgáltatások

Keresőbarát bemutatkozó weboldalak, portálok készítése

Egyedi megjelenéssel, rengeteg extrával, kiegészítő szolgáltatással, képgalériával, kapcsolati űrlappal, blog résszel, videó beágyazási lehetőséggel és adminisztrációs felülettel ellátott oldalak készítése.

Keresőoptimalizálás (SEO)

A SEO (Search Engine Optimisation) szolgáltatás igénybevétele után garantáltan növekedni fog a keresőkből az oldalára érkező látogatók száma. További részletek a keresőoptimalizálásról.

Mikor van szüksége keresőoptimalizálásra?

 • Kevés látogató érkezik az oldalára a keresőkből
 • Nem érkezik látogató az oldalára a keresőkből
 • Nem a célközönsége jön a keresőkből (vagy nem történik vásárlás az oldalán)

Mit nyújt a keresőoptimalizálási szolgáltatás?

 • Weboldal elemzés: átvizsgáljuk az oldalai tartalmát, forráskódját
 • Felmérjük, hogyan áll a keresőkben a jelenlegi állapot szerint
 • Javaslatokat teszünk, hogy mit kell változtatni azért, hogy jobb helyezést érjen el a keresőkben

Online marketing

Az online marketing segítségével hosszútávú forgalomnövekedésre számíthat. Míg a keresőoptimalizálás arra szolgál, hogy a keresőkből több látogatója legyen, addig az online marketing abban segít, hogy a látogatók az oldalon maradjanak, és elérjék azt a célt (konvertáljanak), amit kitűztünk: legyen az kapcsolatfelvétel, rendelés vagy éppen hírlevélre feliratkozás.

Webáruház készítés

Ha nincs webáruháza, jelentős bevételtől esik el, hiszen évről-évre egyre nagyobb szeletet hasít ki magának az internetes, webshopokon keresztüli értékesítés.
Bővebben

Weboldal karbantartás

A weboldal akkor hasznos a tulajdonos és megnyerő a látogatók számára, ha aktuális és értékes információkat tartalmaz. Az elavult, ritkán frissített weblapok rossz benyomást tehetnek látogatóinkra.

Vállaljuk az általunk, vagy más által készített weboldalak frissítését, akár eseti jelleggel, akár rendszerességgel.

A karbantartás keretében megvalósítjuk újonnan felmerült ötleteit, kijavítjuk weboldala hibáit, elvégezzük a szükséges biztonsági frissítéseket, illetve befejezzük el nem készült weboldalát.

 

KEZDHETJÜK A MUNKÁT?

  Az Ön neve (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Tárgy

  Miben segíthetünk?

  [recaptcha]